pondělí 28. prosince 2009

Iriska is not dead

...i když si tak občas připadá. Okolní svět jí ale neustále dává najevo, že má horu povinností a i kdyby náhodou klesla do mdlob, někdo ji určitě probere přátelským kopancem do žeber.
Za pár měsíců studia na filmový škole viděla víc filmů než za pět let života (anebo srovnatelný množství) a trochu se diví, že je vůbec ještě schopná na něco koukat. Chvíli měla pocit, že se nadšeně zblázní do Avatara, jenže jí to nevydrželo. Třikrát a dost, Camerone, to bylo za odvedenou práci, reklamní kampaň ti financovat nebudu xP
Knihy! Kam zmizely, ptám se, kam, mé vždy tak obludné zásoby napůjčovaných knížek? Proč jediné co stíhám je školní doporučená četba, skripta a Haruki Murakami - u kterýho, upřímně a bolestně musím přiznat, jsem narazila na známý pocit *už je to všechno na jedno brdo* a těžce se s tím vyrovnávám.
Komiksy! Ty stíhám, a s nadšením konstatuju, že jich sem proudí čím dál tím víc (tj. objevují se český překlady) a až sem dorazí Death Note, tak budu asi na úplném vrcholu BLAHA.
Už aby vyšla další kniha Usagiho - "Ostří trav". Nedopatřením jsem si na wikipedii přečetla, co se tam stane s mojí nejoblíbenější zápornou postavou ever, zabijákem "vyslancem bohů" Jeiem a nemůžu se dočkat, až to zřím na vlastní oči. Zabalím si komiks do igelitu, abych ho nepromáčela slzama dojetí.

4 komentáře:

  1. Já se teda moc těším na další skvělý články.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Tady po dlouhé době "Sýkorka". Přeju Ti hodně štěstí do novýho roku a hlavně tvůrčí nálady. Ty tvé fotky se mi náhodou líbí. Jsem zvědavá, 6. jdu na malou ústní z ruštiny a k vánocům jsem dostala klávesnici k PC s azbukou)) Měj se pěkně, ať se ti vydaří zkoušky
    31. prosince 2009 15:05
    _________________________
    Ahojky, dík moc, Tobě taky do novýho roku jen to nejlepší:) Držím palce s ruštinou. значит так - раз у тебя тоже русская клавиатура, мне можно кириллицей отвечать? =) не надо волноватся, шучу=) короче - желаю удачи, у тебя обязательно все получится!!!=)

    OdpovědětVymazat
  3. Co se týče článků, vynasnažím se nezklamat=)

    OdpovědětVymazat
  4. Спосиба Анка. Я с удовольствием буду писать по русски; но я ещё не много знаю и у меня есть мнщго ошибок. Пока, Луцка.

    OdpovědětVymazat