neděle 23. března 2008

Taková normální sobota?

To byl zase včera den=) Po delší době jsme se setkali s typickou ruskou dochvilností, kdy nám internetový obchod s potravinami dopravil nákup domů s neuvěřitelným šestihodinovým zpožděním. Měli přijet mezi první a čtvrtou hodinou odpolední. Objevili se v deset večer, bloudíce bezradně kolem bloku... Už jsme ani nedoufali, že bude dneska co jíst xD
Moje předsevzetí sedět včera celý den u televize a sledovat na Eurosportu krasobruslení vzalo za své, když jsme se odpoledne s mamkou vypravily nakoupit aspoň pár základních potravin. Když jsme se vrátily domů, zjistila jsem ke své nelibosti, že jsem prošvihla oba Švédy i Belgičana van den Perrena, kterým kromě našeho Tomáše Vernera ještě tajně držím palce. Jízdu našeho závodníka jsem nepropásla.
Tomáš se propadl ze čtvrté příčky na patnáctou - nervozita udělala v náročném souboji svoje. Ani tenhle propad už ovšem nic nezmění na faktu, že je Tomáš Mistr Evropy!!! Máme být na co hrdí=)
Myslím, že evropským úspěchem to zdaleka nekončí a v příštích několika letech Tomáš ještě všem ukáže, zač je toho loket.

Žádné komentáře:

Okomentovat